PAPIRUS PRINT tiskarna s posluhom

O podjetju

Vsaka zgodba se enkrat začne. Naša se je začela leta 1991, ko sta se mož Roman in žena Mihaela odločila, da bosta stopila tudi na podjetniško pot. Ustvarjati in graditi sta začela novo blagovno znamko Papirus M&R. Pot je bila težka, zanimiva, naporna, mogoče kdaj tudi nesmiselna ampak vseeno dovolj vztrajna, da je ostala vse do danes. Pred nekaj leti je podjetje prevzela druga generacija in od tedaj je slogan podjetja »Tiskarna s posluhom« Tako ji pravijo vsi. Zakaj?
Vodja podjetja je uspešen glasbenik in dirigent. Z glasbo se ukvarja že od malih nog. Igra trobento , uči v glasbeni šoli, končal je tudi študij dirigiranja. Tako je podjetje dobilo svoj slogan. Tiskarna s posluhom!
Podjetje Papirus Print krasi zanesljiva ekipa ljudi, kjer je vsak najpomembnejši člen.

Moderna tehnološka oprema, uporaba kvalitetnih materialov ter znanje na področju grafike, so prava kombinacija, da lahko naročniku ponudimo storitve na najvišjem nivoju.
Vztrajno, nadgrajujemo naša znanja tako, da se udeležujemo različnih izobraževanj in vedno vlagamo v najsodobnejšo tehnologijo tiska.
Naročniku oziroma stranki lahko ponudimo idejno zasnovo, izdelavo in dodelavo vseh vrst tiskovin.
S pomočjo sodobne programske opreme in najsodobnejših strojnih rešitev na področju tiska, Vam lahko uresničimo vaše ideje in želje.
Naša prednost je ta, da ne ponujamo samo tiskarskih storitev, temveč celostne grafične rešitve kjer šteje korekten odnos in najvišja kvaliteta.
Vaš izdelek je naš izziv!

Ekipa

matjaz

Matjaž Meden

meta

Meta Tomažič

roman

Roman Meden