PODATKI O PODJETJU:

PAPIRUS PRINT d.o.o., Cesta pod Tičnico 2, 1381 Rakek, Davčni zavezanec: DA, DŠ: SI91898544

SPLETNA PLATFORMA ZA POVPRAŠEVANJE

Spletna platforma za povpraševanje tiskovin je v celoti v lasti podjetja PAPIRUS PRINT d.o.o..

Spletna platforma je namenjena lažjemu oz hitrejšemu naročanju tiskovin, storitev oz. izdelkov, ki so povezani z dejavnostjo podjetja.

Oddaja povpraševanj je mogoča 24 ur na dan.

DOSTAVA

Naročeno blago lahko prevzamete na sedežu podjetja PAPIRUS PRINT d.o.o.. (Cesta pod Tičnico 2, 1381 Rakek)

Blago pa Vam lahko pošljemo tudi preko naše partnerske dostavne službe. (Gold Express d.o.o.) V kolikor dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo

Strošek dostave krije kupec.

Podjetje PAPIRUS PRINT d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca in ne prevzema odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med transportom, prav tako ne prevzamemo odgovornosti za izgubo ali poškodovanje izdelka med vračilom izdelka po pošti.

NAČINI PLAČILA

PLAČILO PO PREDRAČUNU

V podjetju se držimo prakse, da prvo naročilo (tudi izven spletne platforme) naredimo po predračunu.

PLAČILO NA VALUTO

Dogovorimo se za valuto ki je v korist naročniku in izvajalcu. V praksi se v začetku poslužujemo valute 10-15 dni. Ob dobrem sodelovanju in glede na potrebe pa lahko rok plačila podaljšamo na največ 30 dni.

REKLAMACIJE

Reklamacijo sprejemamo 3 dni od datuma prejema blaga.

V primeru, da z dobavljenim blagom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronskega naslova: info@papirusprint.si, ali nas pokličite. Potrudili se bomo poiskati »krivca« za nastalo situacijo. V kolikor je napaka na naši strani, Vam bomo izdelek zamenjali/popravili oz vrnili kupnino na vač TRR.

Podjetje PAPIRUS PRINT d.o.o. ne prevzema odgovornosti zaradi napak pri tisku, ki lahko nastanejo zaradi napačno ali slabo pripravljene datoteke za tisk.

Prav tako, podjetje ne prevzema odgovornosti zaradi napak na blagu ki so posledica nepazljivega ravnanja pri prevozu oz dostavi.

 

← Nazaj na spletno povpraševanje